Automobili Group DOOEL
Str. Skupi No.8, Skopje, 1000
Изложбениот салон е затворен, отворен на 08:30 today
Продажба: +389 2 30 93 100
Понеделник 08:30 - 16:30
Вторник 08:30 - 16:30
Среда 08:30 - 16:30
Четврток 08:30 - 16:30
Петок 08:30 - 16:30
Сабота 09:00 - 14:00
Недела Затворено
1

Возила на залиха

Достапно на Automobili Group DOOEL

Претпочитан метод за контактирање

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОТРОШУВАЧИТЕ: Со поднесување на овие информации, се согласувате да бидете контактирани преку горенаведените начини на комуникација, освен доколку не наведете поинаку со означување на квадратчињата подолу. Jaguar Land Rover ќе ги користи собраните информации за да ве информира за производите и услугите и за да го подобри начинот на кој ве услужува. Со вашите податоци ќе се постапува во согласност со Законот за заштита на податоци од 1998 год. Вашите податоци ќе ѝ бидат доставени само на компанијата Jaguar Land Rover, нејзините продавачи, партнери од франшизата, агенции, подружници или поврзани компании кои нудат услуги за ваша корист.